Ahad, 25 Mac 2012

PERASMIAN PENUTUP KEJOHANAN BALAPAN DAN PADANG MSSD HILIR PERAK

KHAMIS 22hb MAC : Saudara Khairul Azwan B. Dato Harun telah dijemput untuk merasmikan Penutup Kejohanan Balapan Dan Padang Majlis Sukan Sekolah Daerah (MSSD) Hilir Perak yang berlangsung di Kompleks Sukan Sabak Bernam.

Kejohanan tersebut terpaksa dianjurkan di Sabak Bernam yang terletak di Selangor kerana Teluk Intan tidak memiliki Padang Balapan.

Dalam ucapan perasmian, beliau berkata bahawa Timbalan Perdana Menteri YAB Tan Sri Muhyidin Yassin telah mengumumkan peruntukan kerajaan sebanyak 3.7 juta bagi membina Kompleks Sukan Hilir Perak yang lengkap dengan Padang Balapan di SMK Sri Kandi, Teluk intan.

Khairul Azwan yang juga merupakan Ketua Pemuda Negeri Perak akan cuba berbincang dengan kepimpinan kerajaan negeri agar pembinaan kompleks tersebut dapat dibina pada tahun ini.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan


Pihak admin yop-pasirsalak.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini.

Semua pelawat dianggap setuju dengan semua syarat dan peraturan yang ditetapkan oleh pihak kami dan kami tidak akan bertanggung jawab terhadap sebarang komen yang diutarakan.

Label

Bacaan Quran

Jom Dengar Quran

..::cWm::..