Rabu, 9 Oktober 2013

#PemilihanUMNO2013: @azwanbro, CALON YANG MAMPU MEREALISASIKAN IMPIAN PARTI #AzwanBro4NKPUM
Menjelang minggu terakhir kempen, adalah penting untuk para perwakilan meneliti kebolehan serta pengalaman yang telah dilakukan oleh calon-calon yang menawarkan diri.

Perwakilan harus memilih calon berdasarkan pengalaman serta kebolehan yang dimiliki. Kebolehan mereka perlu diukur dari segi kerja-kerja yang telah dilaksanakan bukannya populariti singkat kerana kenaikan harga minyak.

Selain itu amat penting untuk kita memilih calon Naib Ketua Pemuda yang mampu merealisasikan KPI Ketua Pemuda UMNO YB Khairy Jamaluddin bagi penggal kedua di mana fokus utama adalah melahirkan pemimpin muda dalam parti sebagaimana dinyatakan semalam.

Jika dinilai dari merit KPI yang dirancang oleh KJ untuk penggal kedua, Azwanbro adalah calon yang dilihat mampu merealisasikan hasrat tersebut berdasarkan pengalaman Azwanbro melalui 'engagement' dengan anak muda seperti yang dilakukan melalui 'Program Political Internship'.

Baca selanjutnya di SINI


Tiada ulasan:

Catat Ulasan


Pihak admin yop-pasirsalak.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini.

Semua pelawat dianggap setuju dengan semua syarat dan peraturan yang ditetapkan oleh pihak kami dan kami tidak akan bertanggung jawab terhadap sebarang komen yang diutarakan.

Label

Bacaan Quran

Jom Dengar Quran

..::cWm::..