Selasa, 3 Julai 2012

Karnival Bola Sepak 7 Sebelah Piala Ketua Pemuda UMNO Bahagian Pasir Salak Tertutup DUN Kampung Gajah 2012

Karnival Bola Sepak 7 Sebelah Piala Ketua Pemuda UMNO Bahagian Pasir Salak Tertutup DUN Kampung Gajah akan diadakan pada 8hb JULAI 2012 (AHAD). Bermula jam 7.30pg sehingga 6.00ptg.

Karnival ini akan berlangsung di Padang Bola Sepak Majlis Daerah Perak Tengah (MDPT) Kampung Gajah.

Yuran Penyertaan adalah sebanyak RM50.00 bagi satu pasukan. Setiap pasukan mestilah mempunyai 10 orang pemain termasuk 3 orang pemain simpanan.

Pasukan yang menjadi Juara akan membawa pulang hadiah RM1000.00 beserta trofi. Naib juara, tempat ketiga serta keempat juga akan mendapat hadiah wang tunai.

Borang penyertaan boleh didapati di Pejabat UMNO Bahagian Pasir Salak, Kampung Gajah dan Pejabat Pemuda UMNO Bahagian Pasir Salak yang berada di Tingkat 1 Bangunan Arked MARA Kampung Gajah.

Tarikh tutup penyertaan adalah pada 6hb JULAI 2012 jam 4 petang. Sebarang pertanyaan hubungi Cikgu Zul 019-5905884 / Sdr Naim 012-9471784.
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

Tiada ulasan:

Catat Ulasan


Pihak admin yop-pasirsalak.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini.

Semua pelawat dianggap setuju dengan semua syarat dan peraturan yang ditetapkan oleh pihak kami dan kami tidak akan bertanggung jawab terhadap sebarang komen yang diutarakan.

Label

Bacaan Quran

Jom Dengar Quran

..::cWm::..