Jumaat, 13 April 2012

GEMPAR!!! KEDIAMAN MB PERAK AKAN DISERBU.

Dianggarkan lebih kurang 10 Ribu anak-anak muda dari seluruh pelusuk negeri Perak akan menyerbu dan berhimpun di Kediaman Menteri Besar Perak bermula jam 12 tengahari 14hb April (Esok).

Anak-anak Muda ini akan berhimpun bagi menyatakan sokongan dan sebagai tanda siap sedia menghadapi Pilihanraya Umum ke 13 bagi memastikan Barisan Nasional kekal memimpin Perak dan Malaysia.

Beberapa orang pemimpin besar Barisan Nasional negeri dan pusat dijangka hadir. Antaranya Naib Presiden UMNO, YB Dato Seri Hishammudin, YB Khairy Jamaluddin selain kepimpinan Pergerakan Pemuda UMNO Malaysia.

Yang jelas, apabila Barisan Nasional mengadakan perhimpunan, tiada provokasi yang boleh menjejas keselamatan negara.


YPS™ ~ HIMPUNAN BN Pilihan Orang Muda. Anak-anak muda yang cintakan keamanan negara. Tidak seperti Pakatan Rakyat yang sentiasa cuba mencetuskan huru-hara.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan


Pihak admin yop-pasirsalak.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini.

Semua pelawat dianggap setuju dengan semua syarat dan peraturan yang ditetapkan oleh pihak kami dan kami tidak akan bertanggung jawab terhadap sebarang komen yang diutarakan.

Label

Bacaan Quran

Jom Dengar Quran

..::cWm::..