Isnin, 24 Februari 2014

@Mpkotabelud & @limguaneng Berperang di Twitter

Perbalahan di laman mikro Twitter antara anggota Majlis Tertinggi (MT) UMNO, Datuk Abdul Rahman Dahlan dan Setiausaha Agung DAP, Lim Guan Eng berkesudahan dengan salah seorang bakal berdepan tuntutan saman.

Abdul Rahman bertegas untuk menyaman Guan Eng selepas Ketua Menteri Pulau Pinang itu menuduh beliau menyokong cadangan membakar bible yang dibuat oleh Pertubuhan Pribumi Perkasa malaysia (PERKASA) satu ketika dahulu.

Abdul Rahman yang juga Menteri Kesejahteraan Bandar, Perumahan dan Kerajaan Tempatan itu pada awalnya menjawab dakwaan Guan Eng yang mengaitkan beliau dengan cadangan membakar bible itu.
Sebelum ini, Guan Eng pernah menyelar Abdul Rahman yang didakwa mempertahankan keputusan kerajaan untuk tidak mengambil tindakan terhadap Presiden PERKASA, Datuk Ibrahim Ali yang mengugut mahu membakar bibla dalam bahasa Melayu.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan


Pihak admin yop-pasirsalak.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini.

Semua pelawat dianggap setuju dengan semua syarat dan peraturan yang ditetapkan oleh pihak kami dan kami tidak akan bertanggung jawab terhadap sebarang komen yang diutarakan.

Label

Bacaan Quran

Jom Dengar Quran

..::cWm::..